Páros póló nem csak Valentin-napra jár

A lakásfelújítás soha nem egyszerű, és nem kimondottan gördülékeny tevékenység. Ezzel biztos mindenki egyetért, aki már valaha foglalkozott lakásfelújítással, vagy valamilyen módon átesett rajta, része volt benne.

Tudni kell rólunk, hogy nem éppen a csendes párok közé tartozunk, vagyis nálunk egy közös program, utazás és bármilyen együtt töltött idő, egy kicsit nagyobb hangzavarral jár, mint általában másoknál. A barátnőm tipikusan az a nő, aki szereti a saját igazát hajtani. Így arra gondoltam, hogy meglepem egy vicces pólóval a lolmarkt hu oldalról. Itt a kínálatot megnézése előtt nem voltam benne teljesen biztos, hogy mire számítsak. Gondoltam, hogy vannak különböző vicces páros pólók, de amit találtam, az eszméletlenül illik ránk. Itt a női pólón az a felirat szerepel, hogy mert azt mondtam, míg a férfi pólón pedig, de miért kérdést nyomtatták rám. Egy ilyen páros póló egyébként tízezer forint alatti összegbe kerül csak. Így akár poén kedvéért, vagy hogyha tényleg pólóra van szükségünk, teljesen megéri ár-érték arányban itt választani valamit.

A hangoskodás mellett a viccelődés is a minden napunk része, teljesen biztos vagyok benne, hogy a barátnőm érteni fogja a pólóban rejlő humort. Először azt hittem, hogy kicsit bajban leszek a méretet illetően, de aztán találtam egy mérettáblázatot a lolmarkt hu oldalon, ami remek mankó volt a méretválasztás során.

A leírás és paraméterek menüpontban a pólóról lehet több információhoz jutni, ez a szakasz a póló alatt található. Megtudtam, hogy milyen módon érdemes mosni, valamint milyen hőfokra kell beállítani a mosógépet, hogyha mosni szeretnénk ezeket a pólókat, illetve vasalással kapcsolatos instrukciók is szerepeltek rajta. Ezeket nem valószínű, hogy én fogom elvégezni, de nagyon érdekes volt ezt mind elolvasni. Nem tudtam például, hogy az ilyen pólókat érdemes kímélő programon mosni, valamint a pólókat ki is kell fordítani a mosás előtt.

Ami végül egy picit megnehezítette a döntést, az a kapcsolódó termékek és hasonló termékek blokk, ami megjelent a póló alatt, amit épp néztem. Itt további nagyon szuper, vicces és persze érzelmes póló is szerepelt. Nehéz volt megállni, hogy ne rendeljem be a teljes kínálatot. Szerencsére kedvencekbe is lehet tenni a pólókat, így amit nagyon nem tudtam elengedni, bejelöltem kedvencnek, később pedig jól átnézem majd az ide bepakolt pólókat.

Azt korábbról már tudtam, hogy pamutból készült pólót érdemes választani. Itt pedig azt is megtudtam, hogy ezek olyan prémium minőségű póló, amelyek magas gramm súlyú pamutból készülnek.

A webáruházon kívül egyébként van fizikailag is elérhető üzletük, ebből 13 található az országban. Nem csak magánszemélyek részére biztosítanak pólókat, cégek is kérhetnek ajánlatot a céges pólók elkészítéséhez.

Amire még oda kellett figyelnem az a szállítási idő volt, kiderült, hogy néhány nap alatt kihozza a futár a megrendelést, így nagyon ügyelnem kellett arra, hogy a barátnőm ne vegye észre ezt a rendelést korábban, mint ahogy szeretném átadni. De persze ez nem negatív, baromi jó dolog, hogy ilyen gyorsan ki tudják szállíttatni a pólókat.

Már nagyon izgatott vagyok, hogy a párom mit fog szólni ehhez a páros pólóhoz, mennyire lesz kiakadva és hogy mennyire fog nevetni rajta. Egy újabb jelenet, amikor a szomszédban lakok felkaphatják majd a fejüket.