Már a saját cégemen keresztül is lehet festőt igényelni

Kifesteni egy lakást, egyet jelent azzal, hogy az ember személyessé szeretné tenni a helyet, ahol él. Számomra a szobám színe mindig is nagyon fontos volt. A gyerekkori szobám színe például narancs volt, és imádtam belépni abba a térbe. Emiatt számomra teljesen magától értetődő volt, hogy az emberek színes helyeken élnek. Mikor azonban iskolába kellett mennem, rájöttem, hogy ez nem így van.

Az életelemem tényleg az, hogy minden vibráló és különleges legyen körülöttem. Ezért olyan helyen élni, vagy dolgozni, ahol maximum a pasztell színek elérhetők, nagyon rossz tud lenni számomra mentálisan. Ezért is örültem, mikor végre elkezdhettem otthonról dolgozni. A saját szobámat máig úgy alakítom ki, hogy az tükrözze az előbb említett mentalitásomat. Csupán akkor van ezzel gond, mikor az ember albérletbe költözik és nem teheti meg ezeket a dolgokat.

Megláttam azonban ebben a lehetőséget arra, hogy egy egyedi szolgáltatást nyújtsak az embereknek. A Topcégalapítás pedig segített abban, hogy a bt. alapítás ne csupán az ötletek mezején maradjon. Egész megbízható forrásból tudtam meg, hogy mennyire jó ez az oldal. Van egy vállalkozó barátom, és mikor már eleget hallgatta a panaszkodásomat a bt. alapítás témával kapcsolatban, beajánlotta nekem őket.

Egyébként bárki számára, akinek kétségei lennének a bt. alapítással kapcsolatban, hihetetlen megnyugvást tud adni az a pillanat, mikor fellép az oldalra. Nincsenek idegesítő reklámok, félrevezető ajánlatok. Egy szép, letisztult kezdőlap fogad minket, ahol szinte mindent meg tudunk találni azonnal, amire csak szükségünk lehet. Az árakat sem bújtatják el, ezek talán az első adatok amiket elolvashatunk, miután felléptünk. Nekem ez nagyon tetszett, hiszen így az ügyfél rögtön el tudja dönteni, hogy számára megfelelőek-e az árak, és nem a hosszú tájékozódás után fog értesülni erről.

A bt. alapítás rejtelmeibe úgy kapunk beavatást, ha a felső menüt használva kiválasztjuk azt a kategóriát, ami hozzá tartozik. Itt egy egész hosszú tájékoztató fog minket fogadni. Nem kell azonban megijedni attól, hogy sokat kell majd olvasni, mivel a kiváló tagolás miatt úgy fog érződni, mintha pár pillanat alatt át is tudtuk volna nézni. Tényleg látszik, hogy az egész tájékoztató úgy lett megírva, hogy még a leginkább laikus ember is meg tudja érteni. Így olyan bizonytalan, kezdő embereket is meg tudnak szólítani, mint én, akik nagyon bonyolultnak érezték korábban a bt. alapítás témáját.

Az elérhetőségeket is könnyű megtalálni. Ez általában nem így szokott lenni a netes oldalaknál. Több módon is felvehetjük velük a kapcsolatot. Én például nagyon szeretek emailt írni. Bár sokkal lassabban kapok ezekre választ, mégis, a saját tempómban, jól átgondolva tudom feltenni a kérdéseimet. Ha azonban valaki a telefonos megoldást preferálja, azok sem fognak csalódni. Természetesen én sem végig levelezgettem velük, úgyhogy egy idő után muszáj volt tárcsáznom a számukat.

Bár ezzel kapcsolatban is korábban rengeteg rossz tapasztalatom volt, itt azonban nem jelentek meg azok a tipikus problémák, amik általánosak szoktak lenni a telefonos ügyintézésnél. Az ügyintéző odafigyelt rám, ráadásul mindent megtett azért is, hogy a lehető leginkább azt érezzem, hogy nem baj, hogy ilyen kezdő kérdéseket teszek fel. A bt. alapítás kapcsán rengeteg dolgot meg kellett beszélnünk, de a beszélgetést végig úgy tudta vezetni, hogy mindenre kitérjünk és semmi se maradjon ki.