Lakásfelújítás vagy új vállalkozás? Mindenre van ötletem!

A lakásfelújítás egyik legfontosabb része a szobák új falszíneinek kiválasztása. Lehet, hogy kísértésbe esik, hogy ugyanazokat a régi árnyalatokat válassza, amelyeket a beköltözés óta használ, de ez egy remek alkalom arra, hogy kipróbáljon valami újat. Ha nem tudja, hol kezdje, íme néhány tipp, amely segíthet kiválasztani a megfelelő színösszeállítást otthona bármelyik helyiségébe. Először is gondoljon arra, hogy milyen hangulatot szeretne és mi illik a stílusába. Ha olyan színt keres, amely hangulatossá és pihentetővé teszi a szobát, akkor a meleg barna vagy sárga színeket, vagy pedig a kék vagy lila színpárosítást válassza. Ha valami vibrálóbbat, felvillanyozót szeretne, válasszon élénkebb árnyalatokat, például zöldet vagy pirosat. Mielőtt festeni kezd, az is fontos, hogy tudja, milyen stílust szeretne otthonának. Minimalista megjelenésre törekszik? Vagy inkább valami szeszélyesebbet szeretne? Bármi is legyen a stílusa, győződjön meg róla, hogy az illik a választott festékszínhez. Emellett vegye azt is figyelembe, hogy mennyi természetes fény jut a helyiségbe. Ha sok természetes fény jut be az ablakokon keresztül, fontolja meg a világosabb árnyalatokat, mint például a fehér vagy a krémszín, amelyek több fényt fognak visszatükrözni a szobában. A sötétebb színek elnyelik a fényt, és a kis tereket kisebbnek érezheti. A festékszínek kiválasztásakor tartsa szem előtt, hogy mennyi bútor lesz a szobában. Ha sok bútor van, akkor a sötétebb színek, mint a vörös és a kék, segítenek vizuálisan “kitölteni” a teret, hogy ne tűnjön üresnek, amikor este mindent elpakolnak!

Ha meglévő festék vagy tapéta fölé fest, akkor az új festék felvitele előtt le kell szednie a régi felületeket. A legjobb, ha ezt a munkát szakemberekkel végezteti el, mert ők rendelkeznek a megfelelő szerszámokkal és tapasztalattal, amelyek szükségesek a gyors és biztonságos elvégzéséhez.

Így érdemes ilyen szempontokat is szem előtt tartania, mielőtt nekikezd egy ilyen nagy vállalásnak. Bevallom, hogy hiába fontos nagyon a blog az életemben, magam is épp most vágok bele egy nagy kihívásba, ami sok új ismeretlen dolgot hozhat az életembe.

Ugyanis nem is olyan sokára itt van az éttermem megnyitója. Egy olyan helyet álmodtam meg, ahol az ázsiai konyha ízei dominálnak, ugyanakkor nem kizárólagosan csak azok jelennek meg – ehhez pedig a legtökéletesebb konyhai, ipari berendezéseket mind az RDealer webáruházából tudtam beszerezni. Kiváló fogás volt, ezt a tesztfőzések is mutatják. Az RDealer minden gasztronómiai vállalkozás számára kínál a lehető legszélesebb körben teljesen új és kiváló állapotú, használt gépeket és eszközöket – mindent, amire egy tökéletes konyhában, a tökéletes végeredményhez szükség lehet. A húsok, zöldségek feldolgozásához, sütéshez, főzéshez, fagyasztáshoz, italokhoz, satöbbi… Egyszóval mindenhez. A legkiválóbb beruházás a sokkoló volt, illetve a tésztanyújtó gép – amit valójában nem mindig használunk, ugyanis bizonyos ételeinknek pont a kézi nyújtás a titka.

sokkoló

Ugyan elsőre sokkoló lehet egy sokkoló ára, de nem az RDealernél! Szerettem volna, ha az olvasóim közül minél többen megismerik ezt a csodálatos webáruházat, ugyanis akár az otthoni, háztartási környezetben is hasznosítható lehet néhány termékük. De kiváló lehetőség annak is, aki hasonló projektben, vállalkozásban gondolkozik, mint én. A lehető legjobb döntés, ha a gépparkját innen szerzi be! Ami különösen egyedi, hogy mind az új, mint a használt eszközökre jár garancia (noha a használtra rövidebb ideig, de ez szerintem teljesen logikus).

Ha tehát akár sokkolót, akár sütőt vagy hűtőt, fagyasztót, csomagológépet keres, érdemes egy pillantást vetnie az rdealer.hu ajánlataira. A tapolcai székhelyű kereskedés weboldala könnyen átlátható és felhasználóbarát. Már a legelső oldalon kiváló ajánlatok fogadják a látogatókat, legyen szó például a népszerű vagy a legújabb termékekről. Biztos vagyok benne, hogy mind minőségben, mind árban nagyon jól jöttem ki, hiszen azokat a márkákat forgalmazzák, amiket a szakma legnagyobbjai használnak! Számomra ez több, mint erős ígéret. Aki a legjobbat akarja, őket fogja választani. Én csak szeretném itt nagyjából kivonatolni, mit kínálnak ők, mit kap az, aki az RDealernél vásárol, de természetesen nem lehet teljesen átadni az élményt. A kollégáik is rendkívüli szakértelemről tettek tanúbizonyságot, ez már a telefonban is érződött, hát még amikor személyesen megjelentem a bemutatótermükben! Ezt már nevezem, nálam itt kezdődik a minőségi értékesítés és kiszolgálás. Reményeim szerint előbb-utóbb bővülünk majd, és már most meg vagyok róla győződve, hogy ugyanígy az RDealert fogom választani. Pont olyan lett az étterem konyhája, amilyet megálmodtam, és ezt döntő többségben az ő gépeiknek köszönhetem.

Az RDealer tehát megbízható, kifogástalan minőségű, olasz gyártmányú gépek tárházát biztosítja a látogatói számára. Szortimentjük a következő főbb kategóriákba sorolható gépeket tartalmazza: ott van például a csomagolástechnika, az alapvető hűtés-fagyasztás és sütés-főzés, a húsipari, sütőipari és előkészítő gépek, a mosogatással kapcsolatos termékek, a fagylaltgépek és italkészítők, valamint a különböző kiegészítők.

A legjobban azt kedvelem az oldalon, hogy egy blogot is kialakítottak, amelyen a legjobb tippjeiket osztják meg velünk a szerkesztők, valamint egyúttal számos terméküket is bemutatják közelebbről. Így azok is, akik még nem annyira járatosak a különböző olasz márkákat, vagy úgy alapvetően a konyhai gépeket és berendezéseket illetően, közelebb kerülhetnek a témához. Én ezt több szempontból is jónak tartom – például az sem utolsó, hogy így népszerűsítik is az adott árucikkeket, miközben egyúttal értékes tartalmat szolgáltatnak a közönségüknek. Azaz két legyet ütnek egy csapásra! Én magam sem tudnám ezt jobban csinálni. Főleg akkor, ha abba is belegondolok, hogy milyen hatalmas kínálatuk van – a teljes szortimentet tekintve több ezer gépről beszélünk. A termékkategóriákat egyébként nagyon érdemes alaposan figyelemmel kísérni, ugyanis számos alkategória is van, ahol a jobbnál jobb termékek “megbújnak”! Minden termékhez tartozik egy adatlap és jó minőségű fénykép, fényképek, így használt árucikk esetén is megbizonyosodhatunk arról, hogy minden rendben van a kinézett darabbal. Ha korábban sosem vásároltunk még hasonló eszközöket és akár kérdéseink vannak, akár csak tanácsot szeretnénk kérni, hogy konkrét termékek, márkák közül melyiket is válasszuk, akkor érdemes lehet felkeresni az RDealer szakmai csapatát, a weboldalon megadott elérhetőségek bármelyikén. Szerintem ez valóban egy szuper lehetőség, de akár csak annyira is, hogy gyönyörködjünk ezekben a profi eszközökben. Én néha csak azért nézek fel a weboldalukra, hogy megnézzem, milyen újdonságaik érkeztek. Egyszóval remek időtöltés “csak úgy” is.

Bízom benne, hogy sokuknak tudtam segíteni blogom fő témájával és az RDealer rövid bemutatásával is. Bárcsak lenne még rá keretem és helyem az éttermi konyhában, hogy beszerezzek tőlük egy-két egyéb gépet! Ha cukrászdát vagy fagylaltozót nyitnék, akkor biztos vagyok benne, hogy a pultokat és a gépeket, sőt még a jégkása készítőt is innen szerezném be. Az Rdealer árakban, szakmaiságban, rugalmasságban is nagyon ott van a szeren.