Lakásfelújítás közben láttam meg ezt a rendelőt

Egy olyan brigádnak vagyok a tagja, akik szinte mindent elvállalnak, ami egy lakásfelújítással kapcsolatos. Tudunk falat festeni, csempézni, parkettázni és még sok minden mást is.

Egy hónappal ezelőtt a kacsa utcában voltunk a fiúkkal. Az én feladatom az volt, hogy lesúroljam a terasznak a korlátját, és hogy utána kifessem. Munka közben lettem figyelmes arra, hogy az utcában van egy fogászati rendelő is.

Miközben festettem a korlátokat, arra gondoltam, hogy érdemes lenne egy próbát tennem velük, mert nagyon sokan jártak hozzájuk, ami azt sugallja, hogy jó munkát végeznek. Estére végeztünk a lakásnak a felújításával.

Miután megérkeztem haza, az első dolgom az volt, hogy rákerestem erre a rendelőre a neten. Így jutottam el a fogorvosbudapest.info címére.

Nagyon tetszett az, ami a weboldalukon láttam. Részletes tájékoztatást adnak a szolgáltatásaikról és azoknak az árairól is. Látszott, hogy itt megfizethető árakon dolgoznak, de közben még is tartanak egy nagyon magas szintet a minőséget tekintve.

Ráadásul a kacsa utca még nincs is tőlem igazán messze, így teljesen evidens volt, hogy mostantól hozzájuk fogok járni.

Az egyik fogam egy ideje már szuvas, így úgy döntöttem, hogy jelentkezek is náluk. Ennek a legegyszerűbb módja az volt a számomra, hogy online kértem tőlük időpontot, amire rövidesen vissza is jeleztek, hogy mikor tudnak fogadni.

A rendelőbe belépve egy nagyon profi és szép környezet fogadott engem.  A fogorvosom könnyedén bizalmat ébresztett bennem, mert érezhetően az embert is látta bennem, nem csak a pácienst.

A fogamban jelentkező problémát rendkívüli gyorsasággal feltérképezte. Szerencsére az én esetemben nem volt szükség fúrásra, mert a fogamnak a károsodása még nem volt olyan komolynak mondható.

Teljes elégedettséggel távoztam a kacsa utcai rendelőből, de még biztosan vissza fogok oda térni, ha fogászati ellátásra lesz szükségem, hiszen máshol biztosan nem kapnék ilyen kitűnő szolgáltatást, ilyen verhetetlen áron.

Ha nem találok rájuk időben, talán komolyan gondjaim is lehettek volna a fogaimmal a későbbiekben.