Egy csőtörésnek köszönhetjük a vadonatúj fürdőszobánkat

Amikor friss házasként a házunkat vásároltuk, nem igazán tudtuk még, mibe is vágunk bele. Amit csak lehet, mindent szerettünk volna magunk csinálni a ház körül, beleértve az egyszerűbb felújítási és festési munkákat is.  Először talán meg kellett volna afféle oktatófilmként nézni a Pénznyelő című filmet Tom Hanks főszereplésével. A film hatására talán átgondoltuk volna döntésünket még egyszer. Ez egy kicsit túlzás azért, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem értek bennünket olykor igen kellemetlen és drága meglepetések.

Emellett persze azt is el kell engedni, hogy otthonunk valaha is készen lesz, mert sosem lesz. De ezt minden családi ház tulajdonos tudja, hacsak nem lottómilliomos. Nincs ezzel semmi probléma, hiszen otthonos, szép házunk van, tágas, kényelmes. A gyerekeknek saját szobájuk van, amit nagyon élveznek, a kert nagy, azt csinálunk otthon, amit csak szeretnénk. De mindig elkelne pármillió forint, amit simán el lehetne költeni a házra és meg sem éreznénk, annyi a tenni- és felújítanivaló.

Történt egyszer, hogy csőtörésünk volt a fürdőszobában, de nem is akármilyen, a csempe alól szivárgott valahonnan a víz és a fal is elkezdett felázni. Természetesen késő este történt a dolog. Régi motorosok vagyunk már a férjemmel az efféle katasztrófa-elhárításban és nem is estünk annyira késégbe, hiszen rögtön tudtuk, hogy kit kell értesíteni ahhoz, hogy a problémánkra minél hamarabb megoldást találhassunk.

Ha ilyen gond merül fel nálunk, mi mindig egy már jól bevált helyről kérünk segítséget. Ez a vizgazfutesszerelo24, mely fő profilja minden víz-, gáz-, és fűtésszereléssel kapcsolatos szervizelési, hibaelhárítási és telepítési feladat ellátása.

Több, mint 30 év szakmai tapasztalatával állnak rendelkezésre ezeken a területeken, tevékenységüket Budapest egész területén és Pest megye minden településén végzik. 0-24 órás felügyeletet tartanak fenn bármikor lehet őket bármilyen a fentiekkel kapcsolatos kéréssel, kérdéssel vagy problémával keresni. Szerintem a profizmusuk ebben is rejlik, hiszen tisztában vannak azzal, hogy ezek a meghibásodások akár az éjszaka közepén is előfordulhatnak. Azt pedig mind tudjuk, hogy milyen kellemetlen és kiszolgáltatott helyzetbe lehet kerülni, egy dugulás miatt vagy amiatt például, hogy elromlik a fűtés, vagy éppen nem tudjuk használni a fürdőszobát.

vizgazfutesszerelo24

A fennálló problémával és annak megoldásával kapcsolatban ingyenes tanácsadást nyújtanak és a kiszállás is teljesen díjmentes, ha történik munkavégzés. Sürgős esetben szakembereik akár egy órán belül is kiérkeznek.

Nálunk jártak már gázkazánt szerelni és dugulást elhárítani is, ezúttal ugye a csőtörés volt a gondunk. Férjemnek már el is van mentve a számuk a telefonjában, amit egyébként a vizgazfutesszerelo24 honlapján lehet megtalálni. A telefonban a szakember azt tanácsolta, hogy a főcsapot mindenképpen zárjuk el, ezzel is megakadályozva a további vízszivárgást és a fal további felázását. A kiszállást a következő nap korán reggelre ígérték, ami meg is történt.

Jól sejtettük, hogy csőtörés okozta a problémánkat. Nagyon ügyeltek rá, hogy minél kevesebb bontással és rombolással történjen meg a hiba elhárítása, de a csempét sajnos elég nagy felületen meg kellett bontani. Az elvégzett munkáról kaptunk számlát, amit be is nyújtottunk a biztosítónak, a felmerült kárigény mellé. Ezúttal is gyorsan, pontosan és korrekt áron dolgoztak, nem kellett bennük csalódnunk.

Amikor a szakember távozott, a férjem megkérdezte, hogy tetszik nekem ez a csempe? Kiszaladt a számon, hogy igazándiból sosem tetszett és a zuhanykabint is szívesen kicserélném inkább egy nagy kényelmes hidromasszázs kádra. Még aznap elmentünk egy barkácsáruházba. hogy kiválasszuk az új csempét és járólapot a fürdőszobába.