Baba-mama termékek tömkelege vár a Prevenció Patikánál

Lassan a végére érünk a festésnek és az új szoba teljes berendezésének, ami mondjuk indokolt is, mert a kis jövevény nem sokára megérkezik a családba. Nem akartunk tipikus rózsaszín meg kék dolgokat festeni, meg hát sokáig nem is akartuk tudni a nemét, aztán végül egy barátságos zöld színnél maradtunk, kedves állatos és virágos díszítéssel a falon. Egy Baba-mama sarok is készült természetesen, bár ilyen azért a tervek szerint több is lesz a házban. Szóval azt hiszem, hogy lassan talán minden készen áll az ifjú trónörökös fogadására. Már csak a Prevenció Patika oldalán kell körülnéznem, hogy mivel egészíthetném ki az ezidáig szedett vitaminokat.

Ezen az oldalon rengeteg Baba-mama termék van, mindenféle kategóriában. Édesanyám ajánlotta, hogy nézzek körül a vitaminok terén, mert jól jöhet a babának és nekem is, ha már a tervezgetéstől kezdve szedem ezeket. És lám, így is lett. Már a második hónapban összejött a baba, azóta pedig lázban ég az egész família, mert ő lesz az első unoka a családban. Így került elő ismét a Prevenció Patika annak kapcsán, hogy miket kéne beszerezni otthonra, ha majd jön haza a kis jövevény.

A prevenciopatika.hu oldalon a Baba-mama témakörben nagyon sokféle kategória található. Amire minden bizonnyal nagy szükség lesz a háztartásban a következő években az a pelenka. Na ebből meg aztán olyan széles a választék, hogy először lehet, hogy keresek valami bemutató csomagot és aztán reménykedek benne, hogy lesz benne olyan, ami igazán beválik.

A pelusok mellett a Baba-mama vonalon továbbra is nagyon fontosnak tartom a vitaminokat, ezért igyekszem ezekből is betankolni egy nagy adaggal. Itt általában külön van már a szoptatás idejére másfajta, mint amiket még most szedek, de azt hiszem, hogy az eddigi márkánál fogok maradni és abból rendelem meg a következő szakaszt, mert eddig teljesen elégedett voltam vele.

Aztán ott vannak az olyan praktikus dolgok, mint mondjuk a babaápolási termékek, amiket ugye nyilván nem lehet kihagyni. A Baba-mama kategóriában itt minden fel van sorolva a legjobb minőségű popsi krémektől a hintőporokig. Azt hiszem, hogy ebből sem lehet otthon elég, itt majd anyukám tanácsára támaszkodok, mert a márkák javarészt nem változtak azóta, mióta mi felcseperedtünk.

Ha minden a terv szerint működik, akkor a cumik jöhetnek a következő lépésben, mert hát abból aztán sosem elég – hozzá pedig a tápszerek. Mindezekből is úgy néztem eddig, hogy bőven van választék, bár az is igaz, hogy ezen a fronton a családban megmaradt és elmentett cumikra is számíthatok, azt hiszem. Ha pedig kell majd egy kis segítség, akkor a Prevenció Patika Baba-mama oldaláról mellszívót is lehet rendelni, ahogyan a mellbimbó ápolására alkalmas termékeket is. Anyukám elmondása szerint erre remélhetőleg nem lesz szükség.

A fennmaradó Baba-mama kategóriákban már olyan termékeket lehet kapni, amik még egy lépéssel előrébb járnak a csöppség cseperedésében. Itt vannak olyan szerek, amelyek a szélgörcsök kezelésére és enyhítésére szolgálnak – csak hogy ne fájjon az a pocak. Aztán lesznek majd olyan opciók is, amelyek a fogzáskor jöhetnek jól, ami szintén egy elég fájdalmas pont lehet egy kisbaba életében – hiszen még nekem felnőttként sem kellemes, amikor a bölcsességfogamnak éppen nőni támad kedve. Végül, de nem utolsó sorban pedig vannak orrjárat-tisztító eszközök, amelyekre azért már egészen hamar szükség lehet. Ezeket még nem tudom pontosan megítélni, de a Prevenció Patika oldaláról 3-5 nap alatt hoznak ki egy csomagot, szóval még akkor is ráérek ezzel a kérdéssel foglalkozni, amikor már tényleg aktuálissá válik.

Nagyon várjuk a kis jövevény érkezését és szeretnénk mindent jó időben előkészíteni azért, hogy amikor megérkezik, már semmi mással ne kelljen foglalkozni, csakis vele. A prevenciopatika.hu ebben remek partner, a Baba-mama oldalt csak ajánlani tudom, ha esetleg nálatok is érkezik hamarosan a trónörökös, vagy még csak tervezgetitek, mindenképpen találhattok ott hasznos vitaminokat és más egyebeket.